Allianz Modüler Sağlık Sigortasında Prestij Paket

Allianz Modüler Sağlık Sigortasında Prestij Paket

Bir Sağlık Sigortasından Çok Daha Fazlası Allianz Modüler Sağlık Sigortasında

Her bütçeye ve ihtiyaçlara uygun çözümlere olanak tanıyan, alternatifler sunan Allianz Modüler Sağlık Sigortası sıradan bir sağlık poliçesinden çok daha fazlasını sunuyor. Hayalinizdeki sağlık sigortasını tarif etmeniz size özel bir sağlık sigortası poliçesinin hazırlanması için yeterli oluyor.

Allianz Modüler Sağlık Sigortanızı yaptırırken poliçenize ek olarak alabileceğiniz Prestij Paket teminatı sayesinde poliçenizde geçerli olan anlaşmalı hastane ağı kapsamında anlaşmalı olan sağlık kuruluşlarında gerçekleşen hastane yatışları olması durumunda süit odada kalma imkanına sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda sigortalı olan kişinin yoğun bakımda kalması durumunda refakatçi odası da sunulan ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Sigortalının yoğun bakımda kalması halinde hastanede özel hemşire, fizyoterapist, solunum terapisti, hasta bakıcı gibi yardımcı sağlık personeli de sigortalı olan kişinin ihtiyaç duyması halinde, poliçe kapsamında sunulabiliyor.

Allianz Modüler Sağlık Sigortası ile sigortalı olan kişinin hastanede yatış yaptığı süre çerçevesinde ihtiyaç duyabileceği kişisel bakım ve kişisel temizlik ürünlerinin giderleri de Prestij Paket kapsamında karşılanabiliyor. Şampuan, diş fırçası, diş macunu, tıraş malzemeleri gibi ürünlerin giderleri, ilgili teminat kapsamına alınabiliyor. Ancak tüm bu imkanların sigortalı olan kişiye sunulması için yatışın gerçekleştiği ve anlaşmalı olan sağlık kuruluşunun hastaya bu imkanları sunabilecek yeterlilikte olması gerekiyor.

Bir sağlık sigortasından ne bekliyorsanız, çok daha fazlasını sunabilen Allianz Modüler Sağlık Sigortasında seçim özgürlüğü size ait! Dilediğiniz zaman 444 69 13 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir ve farklı limitler, muafiyet limitleri ve ödeme yüzdesi alternatifleri arasından dilediğinizi seçerek siz de sağlık sigortanızı hemen yaptırabilirsiniz.